Random

Atm sitter jag med färg i håret som snart ska sköljas ur, blir ingen söttre förändring, bara lite rödbrunare och bort med utväxten. Nu vet ni det :P

Btw så saknar jag min kamera så sjukt mycket, glömde den hemma hoss pappa... Och nu svarar han inte i telefonen, som vanligt suuuck.. När jag får tillbaka den ska jag förbättra min bloggning, blir mer vardagsbilder. Ska faktiskt planera lite nu vad jag ska skriva om i bloggen nu den närmsta tiden :) 


27/2 - Film som berör mig



Detta var inte speciellt svårt, ofc blir det The Last Song med Miley Cyrus och Liam Hemsworth i huvudrollerna! Filmen handlar inte bara om kärlek. Mer en blanding mellan kärlek, sjukt sorgliga händelser och humor. 

SE DEN!
 


/Elin


Hiss och diss by elin


- SOLSIDAN Roligaste serien ever ;) Missa inte idag kl 08:00. 

- SÖNDAGAR Verkar som om alla dissar söndagar och har skolångest. Inte jag, tycker söndagar är fett lugna och mysiga.


- WB OSMART Känns helt sjukt, men ja det finns folk som verkar vara wb osmarta och konstiga :S Okej om man är det på riktigt.. Men sluta låtsas, inte ens charmigt.  

- VAMPYRERNA I TWILIGHT FILMERNA Stör mig på att de perfekta beskrivningarna i böckerna om hur vampyrerna ser ut, inte stämmer med filmerna. Kan fatta att det inte riktigt går att göra likadant. Men hallåååå, kolla Jaspers fula frisyr, en snyggare frisyr är väl inte så svårt?


Sexig....?

- LIKE A BARBIE? Stör mig på att folk tycker Kissie ser ut som en Barbie.. Det gör hon inte, enligt mig är inte Barbie så överdriven som alla säger, så himla stora bröst, läppar osv har hon inte. Vilket Kissie faktiskt har.


26/2 - Bok som berör mig

Från och med idag och sju dagar framåt kommer jag skriva något om mig. Börjar med bok som berör mig.
Börjar inte direkt gråta tack vare en bok, men en bok som gjorde mig nedstämd och fick mit att tänka är: SÅLD av Sally Grindley.

Handlar om en flicka som lever ett lyckligt med fattigt liv på den kinesiska landsbyggsden. En dag tvingas mamman sälja henne, då köps hon av en rik man, hennes uppgift är att vara familjens hembiträde 24 timmar om dygnet och senare gifta sig med deras förståndshandikappade son. Hon lyckas fly och skaffa sig ett jobb på en leksaksfabrik, men på jobbet blir hon bara utnyttjad. Ett jobb som riskerar henne hälsa och liv, mot en jättedålig lön.

Det som berörde mig mest var hur sjukt det är att barn som har det bättre lekar med leksaker, ett annat barn riskerat livet för att tillverka, och måste göra för att ha råd att leva.

Rekommenderar den verkligen :)

/Elin






Jag & Ewe :D

Eftersom att jag och Ewe driver bloggen tillsammans tänkte jag att jag kunde berätta hur vi känner varandra och lite sånt ;D

Okey, för er som inte fattat det än, vi är kusiner, våra mammor är sytrar :) Jag (Elin) föddes den 26 mars och ewe exakt en månad efter mig, alltså den 26 april. När vi var små hittade vi på en del dumheter tillsammans med min bror, för det mesta var det vi som kom på ideerna och lät honom utföra dem också fick han såklart massa skäll och vi spelade oskyldiga ;) Vi var också ganska elaka mot varandra ibland haha.

Typ när vi var runt 5-6 år, tror jag, blev våra mammor ovänner och bråkade på stan hahaha. Varför? Jo jag och ewe var elaka mot varandra. Vi träffades inte på några år och jag glömde typ bort ewe, haha sorry. Sedan mördades våra morfar och våra mammor var tvugna att träffas igen. Så den dagen skulle hon komma till oss.

Mamma:
"Du vet, ewelina? Hon kommer hit idag."
Jag: "Åhh nej, jag känner ju inte henne längre..."
M: "Sluta det är din kusin"
J: "Okej men jag kommer inte våga prata med henne..."

Tyckte det var jättejobbigt att träffa henne efter typ 2 år och jag var jätteblyg och vågade inte säga någonting. Kom faktiskt ihåg att vi åkte pulka och ewe hade en jättesnygg senapsgul jacka på sig som hon älskade ;D Till slut började jag i alla fall våga prata med henne igen. Våra mammar blev vänner igen och vi träffades ofta.

När vi skulle börja 6:an började vi i samma klass och skola, klassen vi går i nu alltså. Och ja, sen har vi varit kompisar och kommer förhoppningsvis fortsätta vara :)

Vi har alltid varit väldigt olika, typ varandras motsatser. Speciellt när det gäller vår sociala kompetens haha, ewe pratar jättemycket med allt och alla medans jag är jätteblyg ;)
 


KLIPPNING! GHAAA O.o




GHAAA! jag är livrädd för att frissören ska klippa av för mk på mitt hår O.O !!!!!!!   o ja vet frf inte om jag ska ha lugg elelr snelugg O.x  ......FAAAAAAAAAAAAAAN !

Aja nu ska ja i alla fall åka o klippa mig O.O

''snälla gud...låt inte den elaka frissör tanten klippa av mitt fina år :'( AMEN!''

E.B


Överredigerade pics


Haha mina läppar ;S </3

Tycker verkligen folk gör ett misstag genom att jämt och ständigt överredigera sina bilder, speciellt egopics :S Kan vara kul ibland och prova olika effekter i exempel picnik eller photoshop. Men hur kul är det när man träffar någon irl, som förrut bara sett än på datorn, också tycker personen man är skitful, för att h*n jämför med de redigerade felfria bilderna?

Brukar redigera nästan alla mina foton, allt från ego till seriösa naturbilder. Men inte för att fekja till mig ett perfekt utseende eller en perfekt bild, utan för att förbättra bildkvaliten. Kanske färger och liknande.
Och främst, med måtta. 

Men denna bilden är oredigerad och jätteful haha ;)


Twilight....

 




Älskar Twilight, men wtf? Ibland går twilight hysterin till överdrift? ;)
Liksom, underkläderna var ganska okej, förutom bilden på Edward i trosorna.. Stackars honom ;S Och p-pillerna, HAHAHAH.

Vad tycker ni? :D


FREDAG BITCHES :D!!!



ÄNTLIGEN fredag och LÖNING ;) heheh...

Idag ska ja chilla, se vad som händer ikväll,  imon ska ja upp tidigt ska klippa mig ;)   sen blir de o köpa soffa sen på kvällen ska man iväg till bambu med det vackraste folket ;) puss<3 hihi mys mys!

Söndag...hmm...ska till motala oc lämmna en soffa hahah xD bissnis woman va fan :D ;)<3 träffa lite folk där om man hinner (A)  sen blir de hemåt igen för att plugga o slappa, hahah :D  ja jag vet...pluggandet kommer sist (A) men va fan, man ska leva medans man kan right? ;) <3


Nej nu ska jag gå o fixa mig :D ni får ha det underbart<3 pöss

E.b


Lite Öppna Frågor Och Svar ='3 <3 E.B


Jag ska vara ärlig....jag hatar störiga o dryga människor som tror att dom är så förbannnnaaatttt bättre än alla andra!
Dom som tror att dom ''sätter tränder'' genom att kompiera stilerna i tidningen, men HALLÅ!  KOPIERA! inte sätta tränd era dumma fan -.-...

Envis- Jag är riktigt jävlar envis...antingen är det som jag säger eller så är det skit samma...

Vill bli hörd - Jag kan inte disskuteera saker om inte det blir som jag vill, jag hettsar upp mig o sen spelar det ingen roll vad man säger....säger jag att himlen är grön då är den ta mig fan grön!

Tid- Kan inte passa tider....jag försöker men lyckas fan ta mig aldrig :( ....men nu jävlar ska jag skärpa mig :D

Bitchig- Vill jag så är jag en riktig jävlar bitch bara det att jag tycker att de är onödigt att slösa energi på onödiga männsikor... ^^,



Jag är socialt kompitent  :D! - jag har lätt att prata med människor om nästan allt, inget är för tråkigt för att prata om, har man bara någon som lyssnar och är aktiv i samtalet kan t.om en banan vara hetaste samtals ämnet ;)

Jag är kreativ! -  jag gillar att skapa och forma med mina tankar och händer :D

mer komem rja säkert på senare x'D <3



Mycket...jag ångrar många saker och det är inte nödvändigt att nämna allt här..men en sak som nyligen hänt som jag ångrar är att jag sviker min mamma gång på gång...men som sagt de spelar ingen roll att man ångrar saker, det är bara att blicka framåt och göra ngt bra utav det <3




Zebra flickan
Bakom stängda dörrar
Flickan från ovan.
Så som jag vill vara...
Aa det finns många xD<3



Titanic...:'(




Min underbara och fantastiska mamma....finns ingen som hon, och jag vet att alla säger så om sin mamma, men min är speciell,  jag älskar min mamma mer än livet, men det finns INGEN som gör mig så galen som hin! men jag är EVIGT TACKSAM för att min mamma är min!  hon är min förebild, inspiration, stolthet, trygghet, kärlek! 

Och självklart min pappa med<3 han är världens snällaste och raraste pappa :D  knäppare finns inte men inte underbarare heller!<3


Videoblogg...

Nytt video inlägg ;) <3
Tyvärr så funkar FORTFARANDE INTE länkarna...så får helt enkelt lägga upp en vanlig läk, men checka in den om ni nu orkar lägga er ''värdefulla'' tid på att kolla på mig xD  men ofc (A)



http://www.youtube.com/watch?v=dHaYuxmYWCk


Outifit från H&M


Solglasögonen - Älskar denna modellen
Ringen - Lite gammeldags på ett bra sätt, älskar färgen på stenen
Linnet - jaoww nte mkt att säga om det ;)
Jeansen - Love, love & love. Inte för tajta och inte för utsvängda
Skorna - Omg, innan hatade jag denna modellen, right ewe? Vi disskuterade hur fula de var ;) Men seriöst, nu ÄLSKAR jag dem. Lite hatkärlek kanske? 
Västen - Fett fin ♥♥♥ 

Guuud var jag längtar till värmen och dessa sorters oufits! Vårens hetaste är ju indian-modet, med fransar, pärlor och fjärdar, vilket jag verkligen älskar. ♥


Elin hissar & dissar ;)


- APOR Ja haha seriöst, apor skrämmer och äcklar mig. Speciellt de med äcklig röv... :S

- SKOLMATEN Dagens mat såg ut som bajs eller spy med maskar i.. fresh...

- BLÖJRÖV Chinos kan vara jättesnygga, men snälla, varför tar man på sig ett par om man får värsta blöjröven?


- SJÄLVFÖRTROENDE Ja, gillar folk som vågar visa att de älskar sig själva :)
I ♥ me

- HANNAH MONTANA Skiter i om folk tycker jag är töntig, för seriöst, Hannah Montana är världens bästa serie. Diggar humorn, musiken och de färgglada kläderna ;) Även Miley som artist/person är helt awesome!

- MYSDRESS Tycker det är så mysigt att gömma sig i en gosig mysdress nu på vintern, även smidigt om man inte orkar stå och funderar på vilka kläder man ska ha på sig i typ en timme haha. Köpte en rowsa på BikBok för någon vecka sedan.

Jaopp, detta var lite hiss och diss, hoppas ni gillade det ^^,
Något jag kommer göra fler gånger och även Ewe om hon vill.

Peace out ;*
/Elin


Dikt..

JAG VILL,
Jag vill bara bort!
 Jag vill bara må gott,
 Jag vill att allt ska bli bra..

men allt e försent,
 jag ser att min tid e kommen.
 tack gud nu slipper jag be för sista gången,
 tack gud nu slipper ni se hur jag inte klara mer...

Bad en av mina närmaste vänner att skriva en dikt...hon valde att skicka den här till mig...och jag vet hur du mår nu gumman, men jag lovar dig, allt som hänt blir bra, och jag älskar dig ända fram till mitt sista andetag!

Nu ska jag gå o drick lite mer te :*  funderar på om det är ett beroende på ge :O!

E.B


O.x


<3


Okej ytligare en dag som sjuk...idag har jag i alla fall varit varit vaken, kollat lite kläder som ska beställas, o sånt skoj, inte fått i mig ngn mat eftersom magen säger stopp...

Så det är onsdag idag...tror jag ( fundersam ) hihi :* :'3
Vet inte riktigt vad som händer idag faktiskt...ligga hemma o bli frisk antar jag, häva i mig te :D hahah
Känns som om jag lever på te...

men nu ska ja gosa er mig i soffan med täcke o kudde o kolla på MTV ;) <3

E.B


Ligger hemma o kurigerar mig xD de betyder blir frisk hihi :*<3 med te ;) ofc..


UPPDATERING NU EBBA :D

Jag vill bara klargöra lite saker hr på bloggen, dels att det inte är 100% seriöst allt som sägs och skrivs på bloggen, mycket är, men inte allt OKEJ?!

tjänar vi pengar på bloggen? Alltså vi har systemet som räknar antal klick det är typ 0.50kr/klick vilket alltså inte är ett SKIT inprincip.  
Man får aoutomatiskt ett konto som hela tiden ''sparar'' pengar.   Det väljer du själv om du vill ha på din blogg, JA vi  har det, MEN vi har inte aktiverat det kontot, så ja vi tjänar på den, men nej vi tjänar ju inga pengar med värde?  Det är ju inte så att vi får ut en ''månadslön'' på 200 kr.  

Där har ni svar på de :D <3



Men a.w,   idag kom jag på en skit jobbig sak :'o  

TOALETERNA PÅ SKOLAN!   de är cepe  lampor på toalettteerrnnnaaa :O  kolla jag gick in på toan för o fixa till mitt hår ( onödigt eftersom det ändå aldrig är fixat) Men ändå,  sen fick ja sms så ja satte mig på toa locket för o svara, då släcks lamp JÄVELN! för faaannn!

Såna skit lampor som släks om man nt rör sig :S  va fan?!   brukar ni röra er om ni nu är på toa O.x   lxm va fan e de för sjuk uppfinning?   -.-   



Och jag VET att jag suger dase på att uppdatera :/  men som sagt...varit ''lite upptagen'' >.<

LOVADE därimot ebba att jag skulle göra ett inlägg snart (a)   fick bli ett skriftligt idag då jag verkligen inte orkar sitta o prata (A) hahaha....kul...ne -.o...

O så somnade jag på No,n :(   ja försökte hålla det lite diskret men uppenbarligen (tack ebba xD )   så var jag inte så diskret :'o <3

Nu ska jag läsa ´lite sen se vad ja hittar på, ha de underbart ;) <3


TRÖTT!!!! så jävlar trött!

jag kan inte känna något längre.
Glädjen är inte på riktigt.
Sorg har jag vant mig vid.
Rädslan är tom.
Oron är konstig
Ilskan är långt borta.
Tröttheten är oviktig.
Hungern är försvunnen.
Kärleken som fans där är glömd.
Smärtan är tämjd.
Energin finns inte.
Kölden spelar ingen roll.
Modet har jag aldrig haft.
Hoppet har jag gjort mig av med.
Viljan är meningslös...
Säg mej..har allt rasat samman redan?...
Eller väntar jag bara?..


Jobb....stress....tåg...halmstad O.x

shiiitt känns som om det var 3 år sen jag senast bloggade (A förlåt <3
men har haft fullt upp...
Nu sitter jag i alla fall fullt påklädd och almänt skabb o vääntar på att mamma ska bli klar så ja kmr iväg till joibbet ngn gång...
ja....ni läste rätt...jobb...jag...jag jobba... O.O
trodde nt heller att det någonsin skulle hända..men uppenbarligen.

Aja, btw så ska min mamma börja blogga, hon tycker det är ett ''lätt'' sätt att tjäna pengar på, hahah LYCKA TILL mamma ;) (vet att du läser det här )

MMen any whay....jobb nu ja...sn ska man hem stressa duscha raka benen sminka sig klä på sig och stressa iväg te halmstad med fille vid halv 4 O.O   

gud...chansen att jag hinner är typ lika med....0.001....

puss hej <3
E.B


9 feb 2010


Min älskade Rolling Stones jacka ='D

Och vet ni? Min mamma har det märket tatuerat på rumpan... Så det är ju inte så kul för mig att se Rolling Stones märket och tänka på min mammas rumpa. :@
Haha.. Får försöka bortse från detta..

Utedag idag, men jag slapp :) Hade NO, matte och eng istället i skolan, much better. Hur kul vore det att stå i en pulkbacke en hel dag?

Och grattis till Eve, min och Ewe's fräänd.
Grattis till dig :) ♥

/E.J


Bakade cupecakes :D<3










Belive me! det var svårare än de ser ut på bilder på google :'o    hahah men ändå :D man lär sig av misstaag (A) eller? ;)

E.b <3


ansiktsmask :)

Lite olika masker.

Ägg 1st och citron 1msk = Återfuktar, och hånung är alltid bra eftersom det årerfuktar :)

Jogurt ca 2 msk och gurka 1msk + citron 1msk  = Mjukgörande, citronen återfuktar, jogurten och hånungen är mjukgörande. :)

m.m

http://www.youtube.com/watch?v=GyFG-qY9slM = video inlägg (det är ngt fel med bloggen så går nt ladda upp )

en film från gårdagens ansiktsmask :) xD lite kladdigt blev de xD <3


Nytt =D









Haha, missmatchat xD Ska inte kombinera det med mjukisbyxor osv.

Här är lite nytt. Från de senaste två veckorna typ, skulle jag tro :)
Äääälskar att shoppa, älskar mode överhuvudtaget och vill jobba med det i framtiden.

Tänkte lägga upp mer outfits på bloggen, eller vad vill ni? SVARA NU, TACK ;)


Lite grejer...

... jag höpte i Ullared/Gekås, jag och mamma gjorde en impulsgrej och åkte dit igår :) Hade inga pengar kvar, så mamma betalade allt, awesome ;D


Smink

Ögonskuggorna var sjuukt bra och jättefina färger

BH:ar

Återfuktande ansiktscreme

Burk som liknar en cupcake

Hannah Montana film (Jag är 15, snart 16, so what? :D)

Bedååårande tavla ;)


6/2 - dagens outfit

 

Spetströja - JC, kjol - H&M, Strumpbyxor - Hmm bra fråga, Strumpor - Lindex, Skor - Scorett ♥

Armband - H&M

Halsband - H&M

På söndagar bråkar jag gå runt i skabbiga mjukiskläder, typ. Men idag var vi hoss farmor och farfar för att fira farfar som fyller år i morgon (Grattis!!), med släkten så jag passade på ett ta på mig liite vettiga kläder iafl :)

Vad tycker ni om outfiten?

Puss :*,
Elin


från måndag till söndag morgon..






Jag tackar min familj förallt jag har i livet<3




Bara materiella ting...fan villken..mening med livet..somliga får...somliga tar...somliga har ingenting kvar..

Livet e ett fucking rullband, jag har hoppat av,...först nu ser jag...ni bara går runt! ja ser ner på er! det fins ingen styrka i att vara som alla andra ocgh följa samma fucking spår hella livet! relaterar det till ett rullband...antingen går ni upp eller neer!

Jag kanske ser allt negativt, men vad säger att ni inte gör det med?! ni går runt och lotsas vara något som inte finns, tro mig...det syns...er identitet lyser igenom..


Varje gång du tar dig ur...ska du möta samhället...ska du leva som en vanlig människa..

Från Måndag till söndag mårgon...finns det inte något jag verkligen saknar....

Kände mig störst bäst och vackrast, men sanningen är, led mest..

Mitt gammla liv, lämmnade jag för länge sen..

Varje gång du tar dig ut...

Ingenting är försent..


E.B
Puss<3


RSS 2.0